اگر قصد چاپ آگهی تاسیس شرکت، مزایده و مناقصه، گم شدن و مفقودی مدارکی مانند کارت دانشجویی، پروانه اشتغال، مدرک تحصیلی، مدارک خودرو و غیره را در روزنامه کثیرالانتشار دارید، آشنایی با نحوه چاپ آگهی در این روزنامهها، سبب صرفهجویی در وقتتان میشود. به همین علت در این مقاله به معرفی نحوه چاپ آگهی در روزنامههای کثیرالانتشار پرداختیم؛ با ما همراه باشید.
آشنایی با نحوه چاپ آگهی در روزنامه کثیرالانتشار
برای چاپ آگهی در روزنامههای کثیرالانتشار، باید به سامانههای چاپ آگهی روزنامهها مراجعه کنید و در قسمتهای لازم، مشخصاتتان را وارد کنید.
صفحات ابتدایی این سامانهها، محل بارگذاری تمامی آگهیها، مانند آگهی دعوت مجمع شرکت، آگهی مفقودی مدارک خودرو، آگهی تبریک و تسلیت، آگهی مفقودی مدارک موتورسیکلت، آگهی مزایده و مناقصه، آگهی مفقودی مدرک تحصیلی و آگهی مفقودی پروانه اشتغال است. فقط کافی است روی قسمت مربوط به آگهی خود کلیک کنید تا وارد صفحه آگهی موردنظرتان شوید.
پس از چاپ آگهی موردنظرتان، دو نسخه از روزنامه برای شما ارسال میشود و یا اینکه آدرس دفتر روزنامه را برای دریافت نسخهها، برایتان میفرستند.
روزنامه کثیرالانتشار
اما روزنامه کثیرالانتشار چیست؟ به طور دقیق تعریف مشخصی برای روزنامههای کثیرالانتشار وجود ندارد، حتی مقدار تیراژ آن نیز برای تشخیص کثیرالانتشار بودن مشخص نیست. اما دلیل چاپ این آگهیها اطلاع تمامی افراد از شرکتها به خصوص، مفقود شدن مدارک و غیره است. به عنوان مثال در صورت ایجاد تغییراتی در شرکتی خاص، باید تمامی سهامداران، هرچند با سهامی کم و البته هرچند دور از دسترس، از آنها باخبر شوند. به همین علت طبق قانون، باید تغییرات این شرکتها در روزنامهها چاپ شود.
لیست روزنامه های کثیرالانتشار
روزنامههای کثیرالانتشار به عنوان یکی از مهمترین رسانههای عمومی، نقش بسزایی در اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به جامعه دارند. این روزنامهها به دلیل تعداد بالای نسخههای چاپ شده و توزیع گسترده، تأثیر قابل توجهی در انتشار اخبار و اطلاعات دارند.
در ایران، لیست روزنامههای کثیرالانتشار به طور رسمی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام میشود. این روزنامهها اغلب برای انتشار آگهیهای قانونی و رسمی انتخاب میشوند، زیرا به دلیل گستردگی پوشش و مخاطبان وسیع، اطمینان بیشتری در رسیدن پیام به عموم مردم وجود دارد.
از جمله روزنامههای کثیرالانتشار معتبر در ایران میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اطلاعات | همشهری | کیهان | ایران | شرق |
دنیای اقتصاد | نسل فردا | هفت صبح | آرمان امروز | فرهیختگان |
جهان صنعت | خراسان | اعتماد | فرصت | جمهوری اسلامی |
این روزنامهها هر روز میلیونها نسخه از اخبار و اطلاعات را به دست مردم میرسانند و به همین دلیل، به عنوان مرجع اصلی در انتشار آگهیهای رسمی و قانونی مورد استفاده قرار میگیرند.
انتخاب یک روزنامه کثیرالانتشار
روزنامههای کثیرالانتشار تنوع نسبتا بالایی دارند. تشخیص اینکه کدام روزنامه برای شما مناسبتر است کمی سخت است. اگر قصد انتشار آگهیهای بسیار مهمی را دارید، بهتر است به سراغ روزنامههای پر تیراژ و پرتکرار بروید. البته این روزنامهها، هزینههای بالاتری برای چاپ آگهی دریافت میکنند.
انتخاب یک روزنامه پرهزینه و یا کمهزینه، کاملا بستگی به اهمیت آگهی شما دارد. اگر مدارکی که مفقود شدهاند، اهمیت بسیار بالایی دارند، انتخاب شما باید یک روزنامه با تعداد تیراژ بالا باشد.
شرکتهای بزرگ هم برای ثبت آگهیهای خود، بهتر است روزنامههای شناخته شده و معروف را انتخاب کنند. این موضوع برای کسبوکارهای نوپا صدق نمیکند.
روزنامه رسمی چیست؟
روزنامههای رسمی، از زمان تاسیس، موظف به درج قوانین و مصوبات کشوری بودهاند. به صورت جزئیتر، روزنامههای رسمی محلی برای چاپ و انتشار قوانین و مصوبات مجلس شورای اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصوبات هیئت دولت، آییننامههای رسمی دولت، آرای وحدت رویه دیوان عالی کشور و دیوان عدالت اداری است.
در روزنامههای رسمی کشور، برخی آگهیهای رسمی، سیاسی و قضایی کشور مانند آگهیهای تاسیس، ثبت و تغییرات شرکتهای مهم، تغییرات علائم تجاری شرکتها، ثبت اختراعات، ثبت طرحهای صنعتی و علائم تجاری انتشار مییابند. حتما به این نکته توجه داشته باشید که تمامی قوانینی که در روزنامه رسمی چاپ میشوند، تا ۱۵ روز پس از انتشار، در سراسر کشور لازمالاجرا هستند.
تفاوت روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار
با توجه به تعاریف گفته شده، مشخص شد که روزنامههای کثیرالانتشار برای عموم افراد جامعه در دسترس هستند و چاپ آگهی در آنها نیز برای تمامی افراد امکانپذیر است. به صورت کلی هر فردی میتواند با مراجعه به روزنامهفروشیها یک نسخه از روزنامه کثیرالانتشار موردنظر خود را تهیه کند. روزنامههای رسمی از روزنامهفروشیها، قابلدسترسی نیستند. برای دسترسی به آنها نیاز به تهیه اشتراک ماهانه و یا سالانه است و برخلاف سایر روزنامههای چاپی، از روزنامهفروشیها قابل تهیه نیست. بلکه میتوان با مراجعه به وبسایت روزنامه رسمی کشور، نسخه الکترونیکی آن را دریافت کرد.
از طرفی روزنامههای رسمی، صرفا میتوانند موارد خاصی از آگهیها را انتشار دهند. به عنوان مثال آگهی مانند دعوت از صاحبان سهام و شرکا جهت شرکت در جلسه مجمع عمومی یا جلسه هیئتمدیره و یا آگهی مفقودی مدارک مختلف در روزنامه رسمی چاپ نشده و صرفا در روزنامههای کثیرالانتشار به چاپ میرسند.
دقت کنید که برای چاپ یک آگهی عمومی فقط کافی است به سایتهای چاپ آگهی در روزنامهها مراجعه کنید و برای انتخاب روزنامههای کثیرالانتشار، فقط باید به نوع آگهی خود توجه داشته باشید. اگر قصد انتشار یک آگهی مهم را دارید، بهتر از یک روزنامه شناختهشدهتر استفاده کنید. همچنین آگهیهای سیاسی و مربوط به دولت نیز صرفا در روزنامه رسمی کشور منتشر میشوند.